Perfekt til madpakker

Mit navn er Jeanette Fæster Jensen og jeg er ejer af Yummii Yummii. Hele ideen kom, da min søn blev optaget på elitesportsakademiet i Aarhus. Nu skulle der ikke kun laves én, men hele to madpakker hver dag. Jeg fik brug for at kunne variere indholdet i madpakkerne og tænke nye kreative tanker om indpakning.
Efter et stykke tid, hvor vi havde forsøgt os med at proppe forskellige varme og kolde retter ned i en termoflaske, kom idéen til selv at få produceret en mere egnet termoboks til mad.

Effektiv madpakkesystem

Vores krav til boksen blev, at maden skulle kunne laves om morgenen og så holde sig varm/kold til frokost. Boksen skulle fremstilles i kvalitetsstål og skulle kunne godkendes af fødevaremyndighederne til opbevaring af mad.
Det sidste krav, vi stillede til vores bentobokse, blev at boksene skulle kunne passe sammen i et system, som gjorde det nemt at transportere til skole/fodbold/håndbold og på arbejde.

Gode materialer til opbevaring af mad.

1.Vores produkter er produceret i materialer der har en lang levetid.
2. Vi gør det både nemmere og sjovere for dig at smøre madpakken.
3. Vi har i designprocessen fokuseret på at man skal kunne opbevare og transportere vores bokse nemt – også når man er på farten.
4. Vores bokse er godkendt af fødevaremyndighederne til opbevaring af mad.
5. Med Yummii Yummii bokse skal du ikke tænke på sølv- og madpapir. Det er slet ikke nødvendigt.

Share this Post