Fabrikanternes skjulte skatte

Sikke tiden er fløjet afsted, så i dag har vi tænkt os at stoppe op, tage et lille pusterum, og fejre at det nu er lidt over en måned siden, at vi åbnede dørene op i Vejle.

Ser vi tilbage på udviklingen den seneste måneds tid mærkes det både hvordan vi så småt er begyndt at finde en daglig rytme, men specielt også de finurlige forandringer i lokalerne. Da vi først trådte ind i lokalerne var de tomme og ny-malede, men med lidt kærlighed og kreativitet fra vores designers og Makers, mærkes det hvordan de hver især har afgivet hver deres særpræg på dem.

Hvert af disse finurlig og ofte skæve særpræg er opstået på forskellig vis. Om end det så har været planlagt ned til mindste detalje, eller pludseligt er opstået i form af en kreativ overspringshandling, så har de det tilfælles at de er opstået som følge af at en flok design og håndværks ildsjæle er samlet under ét tag.

Og hvis der er noget vi særligt håber at kunne dele med jer, så er det netop om butikkens og produkternes finesser og særpræg, så at I får muligheden for at høre historierne og inspirationen der lægger som baggrund, så at I kan viderebringe dem til jeres nærmeste. Vores designs og håndværk stræber nemlig altid efter at være mere end blot en vare, men at give inspirationen, fremhæve processenen og forøger oplevelsen, så at de hver især indeholder deres egne fortællinger.

Derfor har vi nedenunder, og løbende på Facebook, forsøgt at samle nogle af disse små særpræg der kan findes i det skjulte når I bevæger jer rundt i Fabrikanternes lokaler – resten må I selv opdage næste gang I kommer på besøg 🙂 

Del