perlemust

Perlemust

PerleMust er lækre accessories: håndlavede smykker med halvædelsten i eget design og lækre håndsyede Italienske lædertasker indkøbt i Bologna.

Mit navn er Jane Livoni. Jeg er indehaver af PerleMust sammen med min mand Peter. Vi har en webshop: perlemust.dk, og bliver forhandlet i et par lækre specialvarebutikker i Dk, hvor Fabrikanterne er en af dem.

.

Italienske tasker

Perlemust smykker er fremstillet i ægte kvalitets materialer med halvædelsten også kaldet smykkesten, perler belagt med 14, 18 og 24 karat guld, sterlingsølv mm. Perlmust tasker produceres i Bologne og er af mærket “Bayside84”.

Bayside tasker er håndsyede 100% Italiensk, og er fremstillet i kvalitetslæder der har gennemgået en specialvask, så hver taske bliver eksklusiv og “one of a kind”. Vi tager selv til Italien og udvælger taskerne 2-3 x om året. Der indkøbes kun få stk af hver model.
Perlemust lægger vægt på, at have varer som er både feminine, eksklusive og unikke..

Håndlavede smykker

1. Perlemust smykker og tasker er lækre unika accessories der sætter sit præg på dit daglige outfit.
2. Perlemust accessories er fremstillet i ægte kvalitetsmaterialer.
3. Perlemust smykker er fremstillet med det formål at sætte kulør på dit daglige outfit.
4. Perlemust italienske tasker er 100% italiensk fremstillet i et design, og en kvalitet der vil holde i mange år.
5. Perlemust er en mindre virksomhed med unikke produkter, så du støtter den lille iværksætterdrøm om at fremstille og sælge produkter der ikke er en massevare.

perlemust lædertaske

Perlemust lædertaske

Perlemust perler

Share this Post