Dansk designer i New York

Olivia Linn er en dansk freelance illustrator og designer. Hun har en Bachelor of fine Art i Illustration fra Savannah College of Art and Design og har tilbragt 8 år i USA. Mens hun boede i New York City, arbejdede hun som freelance designer for en række velrenommerede firmaer indenfor reklamebranchen, udgivelsesforlag såvel som med print design indenfor mode. Olivia flyttede tilbage til Danmark i 2016 og har valgt at bosætte sig i Vejle.

Naturen inspirerer

Fra en tidlig alder har Olivia benyttet enhver lejlighed til at søge ud i naturen, for at observere plante- og dyrelivet. ”For mig er naturen det reneste og smukkeste i livet”. Hendes kunst afspejler disse personlige værdier og kommer til udtryk gennem naturlige motiver i personlige såvel som i kommercielle projekter. Olivias utallige rejseoplevelser verden over og store interesse for kultur har ligeledes haft stor indflydelse på hendes kunst.

Bæredygtighed

Olivia Linn tror på en mere bæredygtig fremtid og derfor er mere end 75% af hendes nuværende produkter lavet af bæredygtige materialer. Størstedelen af hendes produkter er produceret i Danmark for at støtte lokal økonomi og sikre høj kvalitet. Ved at støtte uafhængige kunstnere i stedet for masseproduktion kan du hjælpe med at holde et mere varieret udvalg i lokale butikker.

olivia linn illustration, fabrikanterne vejle midtpunkt

Share this Post