Møbelstoflageret

Åse og Jonna i Møbelstoflagerets butik hos Fabrikanterne.

I hjertet af Vejle Midtpunkt hos Fabrikanterne kan man finde Møbelsstoflageret som deler tag med Fabrikanterne. Møbelstoflageret har et såkaldt shop in shop lejemål hos Fabrikanterne. Møbelstoflageret ejes af Jonna Hagemann-Petersen og Aase Rønø.
 De har begge arbejdet med møbelstof og indretningsprojekter som en passion i over 20 år, sideløbende med deres lærerjobs. 
Møbelstoflageret køber møbelstof fra både danske og udenlandske fabrikker, men det er primært stof, indkøbt fra Kvadrat og JAB, som begge er nogle af de største møbelstofbrands i verden.

“Vi har nøje udvalgt vores fysiske rammer hos Fabrikanterne, da vi synes, deres koncept lægger sig godt op ad vores. Sammen kan vi som butik byde ind med æstetiske og personlige indretningsløsninger, der passer til den enkeltes behov”, siger de.
Åse og Jonna er enige om, at man bør have øjnene med sig her i livet – føle efter og aldrig blive magelig over for sine omgivelser. Derfor er det også vigtigt for Møbelstoflageret, at de tager på trendspotting og får nye inputs til indretningsmuligheder og ikke mindst øje for nye tekstiler og fremtidige farvesammensætninger. “Vi henter bl.a. inspiration fra vores ture til Berlin, London og Milano, hvor vi spotter de nyeste trends”, fortæller Åse og Jonna
“Vi har nu været hos Fabrikanterne i et år, og det har været et spændende og givende møde med kollegaer og nye brancher, på stedet. Vi skal slet ikke underkende at være en del af Midtpunktet i Vejle, for det har givet fantastiske muligheder for en større og bredere målgruppe”

Konceptet for Møbelstoflageret er, at der opkøbes restruller af møbelstof, og der kan derfor spares meget i forhold til almindelige listepriser. Dette kommer Møbelstoflagerets kunder til gode. Her kan nemlig findes rigtig smukke møbelstofruller, og kunderne ved det, for har de først kastet et kærligt blik på et mønster eller bestemt type stof, skal de ikke betænke sig i lang tid, for der findes ofte kun dette ene stykke eller rulle.

Møbelstoflageret kan byde ind med faglig og æstetisk rådgivning til kunderne, uanset om du søger inspiration eller hjælp til at vælge stof til nye puder, en ny dug, til et møblement eller 40 stole til en hel sal. Er man på bar bund i forhold til valg af farver, materialer og evt. indretning, kan man altid få faglig hjælp i butikken hos Møbelstoflageret, i privaten eller i firmaet, efter aftale.

Find mere info på Møbelstoflagerets hjemmeside.
Møbelstoflageret på Facebook
Og Instagram