Stilren design i læder

Hos MicMic finder du stilrene læder items af høj kvalitet. Du kan finde alt fra tasker, clutches og punge til computer covers samt mindre accessories.

Mit navn er Michala og jeg er 25 år – jeg ejer MicMic og designer alle styles.
Jeg er født i Aalborg og bor i København, men er opvokset i Cambodia. Min opvækst har været utraditionel, oplysende og vigtigst af alt utrolig givende. Den har lært mig at anerkende og sætte pris på, hvor privilegerede vi er herhjemme og ikke mindst, altid at være åben over for andre kulturer, mennesker og idéer.

Nordisk læder design

Alle styles har derfor et Nordisk, minimalistisk udtryk, men er sammensat af læder fra varmere himmelstrøg. De er derudover designet med stor inspiration fra unikke kulturer, områder og personer, jeg er stødt på under min opvækst og senere rejser.

Alle produkter er håndlavet under gode forhold på mindre workshops og fabrikker i Indien og Etiopien.
Hos MicMic tror vi på, at vi sammen – og med respekt for hinanden – kan nå længst!

Unik historie bag designet

Du får et læderprodukt af højeste kvalitet. Det betyder, at det holder i mange år frem!
Med et minimalistisk design, går dit item fra MicMic aldrig af mode.
Hvert item er inspireret af et bestemt område, en kultur eller en speciel person – og har derfor en helt unik historie bag sig.
Du støtter en dansk upcoming designer og forretning. Samtidig er du også med til at skabe flere og bedre arbejdspladser for personer, der er mindre privilegerede, end vi er herhjemme.

Share this Post