Lucy Read

Engelsk kunsnter, landet hos Fabrikanterne.

Jeg er kunstner, designer og kreativ facilitator fra Storbritannien, med en BA i Billedkunst og en MA i tekstile moderne dialoger. Mit arbejde udforsker ideen om overgangs rummet gennem taktilitet, intimitet og nærhed, der ofte bringer folk sammen gennem kreative midler.
Jeg arbejder ofte med forskellige teknikker ved at bruge tekstiler, tegninger, trykmetoder, skulpturer og digitale teknologier, og vælger det mest hensigtsmæssige materiale, som styrker konceptet. Mit arbejde varierer i størrelse fra små taktile farvekridt skulpturer til store installationer, der fylder et gallerirum eller interaktive kunstoplevelser i en seng.

Når jeg ikke arbejder i mit arbejdsområde hos Fabrikanterne, afholder jeg workshops for voksne og børn. Disse workshops er fokuseret på opbygning af det kreative netværk og teambuilding, kreative færdigheder og de forskellige kreative processer, dertil er der også nogle deltagere, der bare kommer for at have det sjovt, skabe netværk og være i en følelse af velvære igennem dét at udfolde sig kreativt.

Da jeg i sensommeren 2015, fandt ud af at jeg skulle flytte til Danmark, begyndte jeg at lede efter en kreativ arbejdsplads med ligesindede mennesker, hvor jeg kunne fortsætte min kreative praksis. En ven anbefalede Fabrikanterne, og indenfor to uger efter min ankomst til Danmark havde jeg fået en plads hos Fabrikanterne og her følte jeg mig hjemme.
Jeg elsker at have min arbejdsplads hos Fabrikanterne, da det er så indbydende, stedet er fyldt med energi, og stedet er omtillings klar til en altid skiftende kreative inputs når der er mange kreative mennesker med mange ideer tilstede. For mig er det dejligt at have denne plads at komme til hver dag, især da det har gjort det muligt for mig at fortsætte mit arbejde, oprette et netværk, lære noget dansk og få nogle gode nye venner.

English version;

I am an artist, designer and creative facilitator from the UK, with a BA in Fine Art and an MA in Textiles Contemporary Dialogues.
My work explores the idea of the transitional space through tactility, intimacy and proximity, often bringing people together through creative means. I am passionate about the exploration of process and materials, with the experience of making as important to me as the final outcome. I often work with different techniques, using textiles, drawing, printing, sculpture and digital technologies, choosing the most appropriate material that strengthens the concept. My work varies in size from small tactile crayon sculptures to large installations that fill a gallery space or interactive art experiences in a bed.
When I am not making in my workspace I facilitate workshops for adults and children. These workshops are focused around networking and team building, creative skills and process or just coming together to have fun, make connections and develop a sense of wellbeing.

When I found out in the Autumn of 2015 that I would be moving to Denmark I began researching the area and looking for creative workspaces with like-minded people where I could continue my creative practice. A friend recommended Fabrikanterne and within two weeks of arriving in Denmark I had moved in to the workspace and felt right at home. I love having a space at Fabrikanterne as it is so welcoming, the space is filled with energy, adaptable and always changing. For me it is great to have this space to come to every day especially when I first arrived in Denmark, it has enabled me to continue my work, create a network, learn some Danish and make some great friends.

Læs mere om Lucy Read